azon kívül én még 2t, de azthittem h azok impossok ..a ködöset stoppoltam btw azé tegnap este jól pofánbaszott engem az a vid, összes trükkön csak lestem
én a condos psm után egy pillanatra azt gondoltam hogy ez modol lehet hoy ő faszábban be tudta állítani de én nekem ott 110 volt a max amit kaptam de amúgy no comment sztem ez a legdurvább videó ami valaha készült
kb. am én az openert bailoltam feron féle settel.(mármint hogy a magasság megvolt meg tük függőlegesen mentem meg minden, csak oldalra nem ment annyit)
asszem a barney openere sokkal magasabb mint feron szarja 230 körül mértem a barney-ét, azért nem semmi odatett tank-al épp tegnap próbálgattam skimerrel, 190ig jutottam csak
de engem nem is az idegesít hanem az hogy még preciben is landolta... gtasen direkt meg is kérdeztem tőle hogy ez szándékos volt e és azt mondta hogy első alkalommal így landolta véletlenül :S nőjjön csápja he
topik név _:D:SA:D_SA:D:AS_:_DSA:_D stadiumpsm2bbprec sztem boostos, lépcsőnél látszik, de lehet hogy cska úgy dobta meg. am meg leszophat vesztettem a natural lc bumpot a hídra
E: ha valaki setteli nekem condo psmet landolom grindre