Ez kicsit furcsa lesz. Szeretnék egy collabot szervezni azon emberek tiszteletére akik átsegítettek az ugymond "amatőr" korszakon amikor nagyonkezdőő voltam. És itt nemugy van hogy aki akar feliratkozhat,lehet hogy kicsit nagyképűnek fognak tartani a mostani fiatalok,de ez a collab nekem nagyon fontos lenne mert kurva szarul esik nekem hogy igy szétbomlott az AST fóruma is. Volt egy idő amikor jobban látogatott volt majdnem mint a gtas.net. És akárhányszor találok egy régi képet a régi fórumokról amikor magyarázzák hogy ez a gold system hogy működött mindig kurvára fáj hogy igy szétjött ez a fórum.(de annyi a jó benne hogy akkor boldog voltam) Még tisztán emlékszem,hány Shopot nyitottam meg stb. Marauder sigjére is emlékszek meg még nagyonsok minden dologra.(Hoar stunt guideja meg áhh.. stb.) Nah szal stuntereket szeretnék toborozni a RÉGI AST FORUM csapatából A stuntok térén csak 1 kikötés van. OLDNAK KELL LENNIE. És hoar ha olvasod ezt az egészet Köszönök Szépen mindent hogy rámpocsékoltad az idődet amikor nagyon kezdő voltam. Ha te nemvagy,most sehol nem vagyok. Hát és persze Helios barátom. Neked nemkell mondanom semmit ugyis tudod mennyi mindent köszönhetek neked. <3
sztem nagyon jó ötlet én benne lennék asszem hiába nem foglalkozok annyir már a vc-vel, össze tok hozni néhány oldot, de ez már inkább funnak hangzik:D régi stunterekkel old trickeket csinálni egy videóban én benne vok ez biztos szórakoztató lesz
epic win ezt jó látni hogy vannak még ilyen emberek akiknek jelentett valamit a régi AST forum. még Marauderral kéne beszélni,de nemtudom hogy hol van most mert msnen nincs :S
előre szólok sokat ne várjatok tőlem. csak azért jelentkeztem mert régen tényleg sokat jelentett az AST és sok haverom van itt. nah meg az évi 1 videóm meglegyen xD
az az igazság hogy bulit,jetico ti nem voltatok valami aktívak amikor megjöttem ast-re és nem fűződöm hozzátok annyira mint azokhoz a személyekhez akiket kiemeltem
nagyszerű. én nem az idő alapján mondom hogy ki jöhet meg hogy ki nem. hanem hogy NEKEM mennyit jelent(ett) az a stunter amikor anno kezdő voltam. és rád csak annyiból emlékszek hogy jetfire-vel valami superssjstuntot baromságot nyomtatok
sry a baszogatásért de valaki akkor lenne olyan aranyos fiúcska hogy adna nekem NORMÁLIS LC-t? még a vct leszedem valahonnan de ezt...noh meg nagyon remélem hogy valakinek megvan még a motorom xD (benned bízok DJ vagy Baki)
Denny írta ... sry a baszogatásért de valaki akkor lenne olyan aranyos fiúcska hogy adna nekem NORMÁLIS LC-t? még a vct leszedem valahonnan de ezt...noh meg nagyon remélem hogy valakinek megvan még a motorom xD (benned bízok DJ vagy Baki)
Denny írta ... sry a baszogatásért de valaki akkor lenne olyan aranyos fiúcska hogy adna nekem NORMÁLIS LC-t? még a vct leszedem valahonnan de ezt...noh meg nagyon remélem hogy valakinek megvan még a motorom xD (benned bízok DJ vagy Baki)
author="worldtime" írta ... Barna üzenete: *mondjam anyának azt h elmegyek tatabányára bulizni mert egy játékban ahol motoros trükköket veszünk fel és feltöltjük az internetre egy csávót megismertem és szimpatikus?
ez tuti nem. április 1 a dl. szal addig nyugodtan lehet stuntolni. az editor minden percben készen áll,de aki már megvan a stuffjával nyugodtan elküldheti hamarabb is ha eltudja.
december óta egy másik játékot toltunk matival, azóta meg se nyitottama vc-t de most visszatértünk újult erővel, remélem olyan jól fog menni mint régen