összegégében egész jó vid, tetszetteka stuntok és a vágás, de az elejefelé pl 0:45 - 0:50 közötti rész nagyon elcseszett lett oda csak 3szor kellett volna az az effekt bár ez csak az én véleményem egyébként nagyon el lett találva a vágás se több se kevesebb nem kell stuntok: dom grind közbeni grabje hatalmas volt, hátmégha nem akadt volna ela 90 fokos törés után húhaa... a vége felé az a taxis pörgős se volt rossz plusz mara stuntja kiemelendő de az most bsm volt vagy mi a tök?
hát igen ott 0.45 fele tényleg elvan baszva, attól független szép lett az edit jó zenét választottatok, csak az a gond h ez old stuntok jók voltak, pwnoltatok, csak sok volt egy kicsit a saivc a többihez képest marauder stuntját pedig jobban megnézném, edit miatt nem lehet sokat látni belőle
én nem verném magam ennyire arra hogy egy tankot feltok baszni egy ház tetejére meg pár jó trükk után ugyan ne legyen már ekkora arcod. mara a kis buzi szlovák fasz meg leállhatna már a moddal jah és a zene old asszerm és voltak old stuntok is
marauder stuntját alaposan megvizsgáltam (megállítottam a youtubeot ) és arra a tudományos következtetésre jutottam hogy ez egy padkabump 2 pizzaboy side bsm (180-190 ft) ezt most elkéne hinnünk? nem modderezem de valaki magyarázza már el nekem hogy ezt hogy csinálta...... én side bsmből még az életben nem mentem 70 fölé se ráadásul még aza buzi padka is ottvan előtte
E: mégegyszer mondom nem gyanúsítom csak nagyon kíváncsi vagyok
jójó de te dj marchello vagy aki nem tud 100ft fölé menni csak csmel. (parasztkodás off) ez kérlekszépen egy bump2bsm, elég jól ki lett találva, d esztem natból is poss. meg ez nem sidebsm volt haneminkább highbump a 3. pedig h tegnapelőtt csinátlam egy kurvaláma sidebsmet saivcben ami 90ft volt na így cáfolom meg a 70et. side jobb mint a sima.
naturalból is csinálták már régebben ezta stuntot de az szerintem 100% modos amúgy már most szar az érvelésed mert te 20-al mentél az általam említett magasság fölé mara meg legalább 100-al
(egyébként én a 70 ft-et sima side bsm-re értettem úgy hogy nincs se padka se bukkanó a bsm előtt, ha rámpára teszem fel úgy csináltam már 140-150-et is)
hmmm.... én nem mondtam amúgy hogy modder de soha nem láttam még olyan stuntot hogy közvetlen egy padka elé rak valaki side bsm-et nagyon fura főleg a magassága
E: gtasre nem teszetitek majd ki? kíváncsi lennék a hozzászólásokra
Pff, Dom beszól majd meghívnak, télleg meghívtatok, majd megnézem ha letöltöttem neo soloját, a zene már most old, címből tudom h az aetasba volt
Mara stuntjába én személyszerint nem láttam semmit, de kicsit télleg hihetetlen. Gangboy, fav stuntereim közé növöd ki magad. Jackob stuntját meg az ilyen old könnyű csmeket kivehettétek volna. Am marauder stuntját natból már roche bemódolta, szóval nem gáz
[ Módosítva 2009 dec 10 - 20:00 ]
author="worldtime" írta ... Barna üzenete: *mondjam anyának azt h elmegyek tatabányára bulizni mert egy játékban ahol motoros trükköket veszünk fel és feltöltjük az internetre egy csávót megismertem és szimpatikus?
ez kérlek szépen 183 a földtől, még ha belevesszük hogy ütötte a falat akkor is van vagy 160-170 a bump amúgy nem tudom biztos lehet nagyobb side bsm-et is úgy ahogy mondtad én már évek óta nem próbáltam csak körül belülre mondtam rá ezt a hetvenet
E: azt meg el is felejtettem belevenni hogy mennyivel túlugorja a ház magasságát. nem tudom mit írt ki neki, de az biztos h 2kiló körüli magasságot ért el
E2: (tryp) dehogy tiltottalak csak nem járok fel mostanában
Nem a falat ütötte hanem a táblát ami lehet h kicsit megdobta, de jóval a ház fölé ment ami 180 minimum, mivel fölötte van annak amit már több 100an belandoltak, és az 160 Lehetetlen szerintem.
E: marchello, letiltottál msn-en? :ninja:
[ Módosítva 2009 dec 10 - 21:14 ]
author="worldtime" írta ... Barna üzenete: *mondjam anyának azt h elmegyek tatabányára bulizni mert egy játékban ahol motoros trükköket veszünk fel és feltöltjük az internetre egy csávót megismertem és szimpatikus?
gyerekek ez még natból is poss hát még ha sikerült volna a bsmet úgy berakin hogy ottmaradjon. szerintem tiszta ezután nem érdekel senki véleménye sem.
Szuhos írta ... én a psm-et a black ice végén 170-el landoltam szóval ahhoz viszonyítsátok
Akk marauderé 200 lol
engem se érdekel főleg hogy bigair stunt egy precit vagy grabet nem lehet modolni ennyi és nincs soha vita egyébként.... nektek nem tűnik el a pizzaboy mara spotjánál? mert én megpróbáltam, bestuckoltam és mindig eltűnik ha 20 méterre elmegyek tőle
Most megnéztem énis, ez 1 bump2bsm2bump, 1. a szegély, 2. a bsm, 3. a tábla... és ha az is megdobta az már adhatott 1 kis lendületet...
TrYp írta ... Pff, Dom beszól majd meghívnak, télleg meghívtatok, majd megnézem ha letöltöttem neo soloját, a zene már most old, címből tudom h az aetasba volt
Mara stuntjába én személyszerint nem láttam semmit, de kicsit télleg hihetetlen. Gangboy, fav stuntereim közé növöd ki magad. Jackob stuntját meg az ilyen old könnyű csmeket kivehettétek volna. Am marauder stuntját natból már roche bemódolta, szóval nem gáz
mit szólok be kinek mivan? amúgy kurvajó vid lett, vágás is, zene is (old de kurvajó <33), mara stuntja meg tényleg érdekes kicsit, gangboy meg szarráownolta az egészet kb