Hát igen a meki belenyúlt, a brawn meg kezd lecsúszni Már Kimi is ott van közveteln Button mögött, akkor mi lenne ha Massa most itt tudna lenni. Jó versenynek ígérkezik. Badoer meg nem nagy szám utcsó? röhej.
Hamilton az igazi kemény autóversenyző ő a tengelyvégeken is nyerni szeretne, minek is neki kerék. badoer meg mehetne vissza tesztpilótának, mert annál többet nem ér. Lassú, elengedi a vele egykörben lévő versenyzőket és még segítség nélkül az autót is képes lenne összetörni.
muhahaha cigánynak elbaszták amugy hamiltonnak a cigányokat kéne berakni kerékcserélőnek,mert azok olyan hamar lakapnák a kereket hogy ajjaj xD csak 1 baj lenne hogy téglát raknának be a helyére
Szuhos írta ... muhahaha cigánynak elbaszták amugy hamiltonnak a cigányokat kéne berakni kerékcserélőnek,mert azok olyan hamar lakapnák a kereket hogy ajjaj xD csak 1 baj lenne hogy téglát raknának be a helyére
DJ a csúnya szavakért bannolnád Szuhit? DJ: Majd meglátjuk, azthiszem fontosabb dolgokat felfogok rakni
2006 után űjra Budapestre látogat a FIA GT, öreg F-1-es pilóták mérik össze tudásukat. Akit érdekel látogasson ki a Hungaroringre, ahol a belépőjegy INGYENES.
nah igen a túraautó bajnokságot már sokkal jobban szeretem közelebb áll hozzám mint a f1 sokkal szebbek benne a kocsik
e: nem bannolok én senkit cska akkor ha egymásra használjátoka csúnya szavakat amég poénos addig semmi bajom vele de ha meg vmi problémátok van intézzétek el egymás közt
Szuhos írta ... muhahaha cigánynak elbaszták amugy hamiltonnak a cigányokat kéne berakni kerékcserélőnek,mert azok olyan hamar lakapnák a kereket hogy ajjaj xD csak 1 baj lenne hogy téglát raknának be a helyére
jó azért a rasszizmust azt fejezzük be tudom milyen retkes ez az ország ráférne egy takarítás... de hamilton nem tehet semiről
helios: nem hallottál még róla h GT-nek hívják mikor átalakított sportkocsikkal versenyeznek? viper, supra, corvette, db8 stb ilyenek GT - Grand Touring
aznagyonjójáték nekem ps-en volt meg az volt a legjobb amikor apámmal nyomtunk egy 24h-s verseny és az nem olyan volt a 24h mint vc-ben hogy 24h ott az itt 24 perc.. ott egy egész napig kelett játzsani de fasza volt a végére mindkettőnk hüvelykujját betekertük DD
Szuhos írta ... aznagyonjójáték nekem ps-en volt meg az volt a legjobb amikor apámmal nyomtunk egy 24h-s verseny és az nem olyan volt a 24h mint vc-ben hogy 24h ott az itt 24 perc.. ott egy egész napig kelett játzsani de fasza volt a végére mindkettőnk hüvelykujját betekertük DD
Az atom kocka bazdmeg A Gran Turismo nem csak egy konzolra megjelenő játék hanem vérbeli sportkocsikra értendő és annak felszereltségét is jellemző kifejezés.
nekem megvolt ps1-re a GT1 és a GT2, majd megkaptam 2005 karácsonyán a ps2 konzolt és rá a GT4-et.... na akkor indulta kockulás.... később kormányt is kaptam hozzá fél év alatt kijátszottam 100%-ra volt benne kb 1500 verseny és abbana 24h-sok tényleg 24-h-sok voltak hatalmas fun volt.... indultam egy csomó köridő versenyen is egy közösségi oldalon bár sokkal jobbak voltak mint én de nagyon jó szórakozás volt.... lehet h eddig nem tudtátok de ezt csináltam mielőtt stuntolni kezdtem
Szuhos írta ... bocsi jetico: MUHAHAHAHAHAHA BÜDÖS BOXOS KÉPÚ HAHAHAHEHEHEHEHE DDDDDDDDD am csak a rajtott láttam meg ahogy homi kicsúszott meg az interjút
a rajt előtt mondtam h tuti lesz valami ütközés.... és tényleg lett is váá de nagy volt ez a futam ddddd
Hehe, Hamilton ez nagy cumi volt nem kéne mindig rallyzni az F1-es kocsival és nem járnál így, amúgy én vártam mikor bassza egyszer oda a vezetési stílusa miatt az autót.
Hehe, Hamilton ez nagy cumi volt nem kéne mindig rallyzni az F1-es kocsival és nem járnál így, amúgy én vártam mikor bassza egyszer oda a vezetési stílusa miatt az autót.
Hát ez érdekes volt. A 3. szabad edzésen Webber törte össze az autóját, ezért nem is volt az időmérőn. Az időmérőn meg még 4-en összetörték magukat, ezek közül a legsúlyosabb Glock volt. Vettel első és Trulli második agész jó eredmény.