GTAS olvasgatása közben döbbentem rá egy nagy dologra. Ha megnézitek a mostanában megjelenő videókat, szerintem sokan elszörnyedtek. Én minden ötödik videóban találok egy olyan stuntot ami említésre méltó. Tisztelet persze a kivételnek mert az öregek és a feltörekvő tehetséges új crewek adnak ki jó videket. Konkrétan arra célzok hogy mindenki ellustult és hajlamosak az új slágert a hotring csm-et elsütni minden második stuntként de azok is csak ritkán mennek 70 ft fölé és legtöbbjük egy ősrégi p2b vagy bsm koppintása. Manapság semmi natural stuntot nem lehet már látni. Persze érthető mert egyre cska fogynak a helyek. De az eléggé szemrevaló hogy kb fél éve nem láttam videóban bsmet meg olyan igazi nagy p2b-t. Persze cska képletesen értem de sztem feltűnő. Nekem a másik dolog ami nem tetszik az a SAiVC. Lehet hogy én szegénységi bizonyítványom hogy nem érdekel a san andreas sose játszottam még vele de ha nagy lelkesen letöltök egy új videt a VC szekcióból és ilyen idegen helyeket látok ahol csak lámulnak, legalább valami egyedire használnák ki arra amit vcben nem lehet... hát nagyot csalódok. Ez csak az én véleményem szóljatok ha valamiben nem értetek egyet.
JeticO.o írta ... én is..a régi videk sokkal jobbak voltak..még mindig pl a régi ATS videket nézem de am sztem a régi AST videk is jobbak voltak (bocs DJ)
jó de arról ne feledkezz meg hogy az alapokat ők tették le mindenki előtt azért meg nem hibásak mert 2004 óta kiadtak vagy 20 crew videt és mára belefradtak (bár sztem az újabb videóik rohadt jók) a wh modernebb csapat de sztem igazán nem lehet megmondani hogy összességében ki alaított többet a wh mostmár magasan leelőzte a tms-t meg a zs-t is hiába h a zs jó videket ad ki mennyiségre kevés
sztem ez a csm cucc eléggé elcsépelt, ha viszont kb olyan 100 fts és pl precire landolunk akkor megbocsájtható a method. A bsm eket én is hiányolom, a natok meg már nagyon nehezen fellelhetőek. és ez volt az én kis topicbumpoooooom
Dj ha bsmet akarsz nézd meg az új dss videót..bár saivc de kitnyom. Engem hidegen hagy ki milyen mappon csinálja a stuntot, ha az jól néz ki. A 80-150ftes csmeket énis utálom, kivéve ha precikkel végződnek, 150 fölött már ok.
author="worldtime" írta ... Barna üzenete: *mondjam anyának azt h elmegyek tatabányára bulizni mert egy játékban ahol motoros trükköket veszünk fel és feltöltjük az internetre egy csávót megismertem és szimpatikus?
Tess http://www.youtube.com/watch#playnext=1&playnext_from=TL&videos=c9lsvSyMu_o&v=wpl6ajO99ns Kaneda saivc soloja, ha még nem láttátok akkor érdemes megnézni,tiszta natural z egész, mégis az egyik legélvezhetőbb vid, nem véletlen hogy kaneda a kedvencem
ASDAS nekem amugy az a bajom a mostani stuntvideókkal hogy a STUNTER NEVE BESZÉL TEHÁT LESZARJÁK AZT HOGYHA BAZD KANEDA BEBASZNA EGY 20 FT-S NATBUMPOT MINDENKI HÚÚ HÁÁ HA ÉN AKKOR MEG old -.- meg ilyen faszom szarok. pl. docta luv vagy ki a faszom soloja is egy rakat szarvolt. semmit nem ért. arnax is egy rakat szar. amiket ő csinál az nem stunt. az az hogy repülsz és beesel egy lyukon ez nem stunt..-.- TMS ZS ezek stunt teamek. SKILLER STUNTEREK
Szuhos írta ... ASDAS nekem amugy az a bajom a mostani stuntvideókkal hogy a STUNTER NEVE BESZÉL TEHÁT LESZARJÁK AZT HOGYHA BAZD KANEDA BEBASZNA EGY 20 FT-S NATBUMPOT MINDENKI HÚÚ HÁÁ HA ÉN AKKOR MEG old -.- meg ilyen faszom szarok. pl. docta luv vagy ki a faszom soloja is egy rakat szarvolt. semmit nem ért. arnax is egy rakat szar. amiket ő csinál az nem stunt. az az hogy repülsz és beesel egy lyukon ez nem stunt..-.- TMS ZS ezek stunt teamek. SKILLER STUNTEREK
Szuhika te ne sírj, mert téged is elég sokan ismernek a stunterek között, igaz van vmi abban amit mondtál, de ne szídjátokpl az ATS-t mert ők hozták a reformokat a stuntban
jó oké ezt értem meg minden, de nem azt mondom hogy szar. hanem azt hogyha valamelyik stunter onann belandol egy gagyi szart akkor már az olyan mintha én egy 170 ft-s psm-et dobnék be valahova. tehát a név beszél még mindig.